Tisztel Érdeklődő!

Idén lesz 12 éve, hogy foglalkozom ügyvédként családjoggal, de már jóval korábban, az egyetemi éveim alatt is tudatosan készültem arra, hogy a jogi pályámat a családjog területén szeretném folytatni, ezért gyakornoki munkákat végeztem ügyvédi irodában, és diplomamunkámat is a családjog területén készítettem.

Diplomámat "cum laude" minősítéssel szereztem.

A jogi pályafutásomat dr. Landes Judit családi jogi ügyvéd irodájában kezdtem ügyvédjelöltként, majd maradtam ügyvédként, és az eltöltött 9 év alatt lehetőségem nyílt széles körű jártasságra szert tenni az ügyvédi szakma rejtelmeiről.

A családjogi ügyek gyakorlati megoldása a polgári jog más területeivel (öröklési jog, szerződések joga, társasági jog, végrehajtási jog, közigazgatási jog), valamint a büntetőjoggal is kapcsolatba kerül, és tapasztalataimnak köszönhetően komplexen látom el a feladataimat.

Ugyanakkor családjog terülte számomra nem pusztán szakmai tudás és jártasságból áll, hanem érzelmeknek is igen komoly szerepe van ügyfeleim életében, jogi segítség nyújtáson túlmenően empátiával támogatom ügyfeleimet azokban a nehéz időszakokban, amelyeket egy válás, vagy a gyermekelhelyezési eljárás okoz.

 

dr. Papp Melinda

ügyvéd

Szerző: Dr. Papp Melinda